İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Valilik, üniversite, milli eğitim müdürlüğü ve il sağlık müdürlüğü arasında, Bağımlılıkla Mücadele Temel Farkındalık Eğitimi İşbirliği Protokolü? imzalandı. Protokol ile, Mart ayı içerisinde 12 grup halinde il genelinde görev yapan 4.500 öğretmen ve idareciye eğitim verilecek.

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü Bağımlılıkla Mücadele İlkadım Merkezi, Düzce Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBAM) ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Vali  Dr. Zülkif Dağlı Başkanlığında ?Bağımlılıkla Mücadele Temel Farkındalık Eğitimi İşbirliği Protokolü? imzalandı.

Protokolü, Vali  Dr. Zülkif Dağlı Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve İl Sağlık Müdürü İbrahim Özcan imzaladı.

İmzalanan bu protokol ile il genelini sınırları içerisinde yer alan resmi eğitim kurumlarında görev yapan öğretmen ve idarecilere yönelik bağımlılıkla mücadelede temel farkındalık eğitiminin verilmesi ve bağımlılıkla mücadelede öğretmenlerin etkin katılımının sağlanarak risk grubundaki öğrenci ve ailelerin ilgili kuruluşlara yönlendirilmesinin sağlanması amaçlanıyor.

Bu kapsamda; Düzce Üniversitesi DÜBAM (Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi) ve İl Sağlık Müdürlüğü YEDAM Bağımlılıkla Mücadele İlkadım Merkezi tarafından Mart ayı içerisinde 12 grup halinde Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde il genelinde görev yapan 4.500 öğretmen ve idareciye ?Bağımlılıkla Mücadelede Temel Farkındalık Eğitimi? verilecektir.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.