TÜM EKİPLER KATILDI

TÜM EKİPLER KATILDI

Türkiye genelinde başlatılan "Türkiye Güven-Huzur uygulaması" kapsamında Düzce?de de polisler her yeri ve herkesi didik didik aradı.

 

 

Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri "Türkiye Güven-Huzur uygulaması" kapsamında vatandaşların yoğun olduğu yerlerde denetimler yaptı. Şüpheli görülen vatandaşların GBT sorgulaması yapılırken araçlar da didik didik arandı.

Genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasının yanı sıra olası terör eylemlerinin engellenmesi amacıyla 'Türkiye Güven-Huzur Uygulaması' yapıldı. Operasyon kapsamında Türkiye genelinde denetimler gerçekleştirildi.

'Türkiye Güven Huzur Uygulaması' kapsamında Düzce  genelinde gerçekleştiren denetimlere Asayiş Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı.

Düzce  Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, araç ve yayalar üzerinde çalışma yaptı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri araçları ve sürücüleri incelerken, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de genel asayiş açısından vatandaşların GBT sorgulamalarını yaptı.

Saat 14:00-- 19:00 arası halkın yoğun olarak bulunduğu bulvar, cadde, alışveriş merkezleri ve çevrelerinde yayalara yönelik,  ülke genelinde eş zamanlı olarak planlanan Türkiye Güven Huzur Uygulaması 10 kapsamında, Düzce Merkez ve ilçelerde,

      1801 şahıs GBT yönünden sorgulandı,  haklarında çeşitli suçlardan aranması bulunan 4 şahıs ve  yoklama kaçağı olan 2 şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldı.

   Umuma açık yerlere yönelik yapılan uygulamada Akyol Kıraathanesi isimli işyerinde 2 Adet kumar makinesi olan sigaramatik Kumar aleti muhafaza altına alındı, iş yeri yetkilisi hakkında 1072 sayılı kanuna muhalefetten adlı işlem yapıldı.

     Trafik yönünden ise 103 Araç kontrol edilirken, 8 Araca 5008 TL idari para cezası uygulanarak 2 araç trafikten men edildi.  Uygulamada her hangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı bildirildi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.