University4Society İle İnovatif Ruhlu Girişimciler Belli Oldu

University4Society İle İnovatif Ruhlu Girişimciler Belli Oldu

Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu tarafından, inovatif girişimcileri ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen ?University4Society? başlıklı teknoloji tabanlı iş fikri yarışması, Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi?nde gerçekleştirildi.

Üç gün boyunca tasarımcı, yazılımcı ve iş geliştiricileri bir araya getiren University4Society yarışmasında, Üniversitemizden ve farklı üniversitelerden öğrenciler, 48 saat içinde bir iş fikrinin nasıl hayata geçirileceğini deneyimleme fırsatını yakaladı. Toplumsal sorunları teknoloji ile çözen inovatif ruhlu girişimci öğrencileri, sektöre kazandırmayı amaçlayan programda katılımcılar, iş fikirlerini geliştirerek mentörler ve alanında uzman eğitimciler sayesinde teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürme imkanı elde etti.

Yoğun ve yorucu iki günlük temponun ardından takımlar, final günü teknolojik çözümler içeren iş fikirlerini, sektörün öden gelen isimlerinden ve melek yatırımcılardan oluşan jüriye sundular. Rekabetçi bir girişimcilik maratonu şeklinde gerçekleştirilen yarışmada, dereceye giren takımlar belli oldu.

Jüri oylaması sonunda, ?Hay? adlı takım birinci olarak büyük başarının sahibi olurken, ?Door of Light? isimli takım ikinci ve ?Keyf-i? adlı takım ise üçüncü olarak önemli bir başarı elde etti.

University4Society ile ufuklarını genişleten ve yeni bakış açıları kazanan öğrenciler, takım çalışması ve zaman yönetimi konularında da yeteneklerini geliştirerek gelecekteki iş ortaklarını bulma yolunda büyük adım attı.

Dereceye girenler, ODTÜ?deki yarışmaya hak kazanırken, Türkiye finaline çıkıp Amerika Birleşik Devletleri?ne gidebilme olanağına erişti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.