VALİ VE BAŞKAN TAKIMLA GÖRÜŞTÜ

VALİ VE BAŞKAN TAKIMLA GÖRÜŞTÜ

Vali Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay , Düzcespor?da yaşanan şok gelişmenin ardından hafta sonu oynanacak Yomra maçı için 18 temmuz stadında idman yapan takımı ziyaret etti. Futbolculara maddi manevi destekle arkalarında olduklarını söylediler, futbolcularla birlikte tatlı yediler.

 

 

Düzcespor yönetiminin istifasının gündeme düşmesinin hemen ardından Vali Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay, takımın yanında olduklarını göstermek amacıyla 18 Temmuz stadındaki idmana gittiler. İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz?in de katıldığı ziyarette futbolculara başarılar dileyen Vali ve Başkan hep birlikte tatlı yediler.

Futbolculara başarılar dileyen Vali Dağlı , ? Her zaman sizlerin yanında olamasak da gönlümüz sizlerle beraber. Bundan sonra sizlerle çok daha sık birlikte olacağız. Bundan sonra neler yapacağımızı planladık. Başkanımla beraber yeni bir yol haritası çizdik. Düzcespor?u layık olduğu en iyi yere getirmek için hep birlikte  uğraşacağız. Gayretleriniz kayda değer, her şey çok güzel gitti. Biz destek olacağız oynayacak olan sizlersiniz, inşallah güzel bir sonuç alacağız, başkanımla birlikte böyle bir karar aldık.? İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Dursun Ay da, takıma destek için ziyaret ettiklerini söylerken, özellikle maçlarda centilmence mücadele beklediklerini söyledi, ? Yenmek ve yenilmek önemli değil önemli olan spor. Biz maddi manevi sonuna kadar yanınızdayız. Bütün Düzcelileri de sahaya bekliyoruz. İşadamlarımızla da kontak kuruyoruz, herkesten destek bekliyoruz. Yeni bir oluşum olacak, istişare ediyoruz.? Şeklinde konuştu.

 

Düzcespor Teknik Direktörü Murat şenvardar, Vali Dağlı ve Başkan Ay?ın  yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ? Sizlerin desteği ile bu yıl şampiyonlukla taçlandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sizlerin desteği bizim için çok önemli. Bizler her zaman sizlerin maddi manevi yanımızda olmanızı istiyoruz. Hedefimiz 2. lig? Dedi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.