JANDARMA BARİKAT KURDU

JANDARMA BARİKAT KURDU

Kabalak?ta bugün asker ve vatandaşlar bir kez daha karşı karşıya geldi. Sokak Hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezine karşı kararlarından vazgeçmemekte ısrarlı olan vatandaşlar bölgeden ayrılmazken, alana çok sayıda jandarma ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Özellikle kadınlar siyasilere çok büyük tepki gösterdi.

 

 

Sokak Hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezi için çalışmaların başlayacağının açıklanması ile birlikte köylülerin ayağa kalktığı Kabalak?ta gerginlik hat safhada.

Köylü merkezin yapılacağı alandan ayrılmamakta ısrar edince, bugün yine asker ile karşı karşıya geldiler. Olası bir olumsuzluğa karşı bölgeye çok sayıda jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

Jandarma ekipleri çalışmaların yapılacağı alana köylülerin girmemesi için barikat kurarken, vatandaş kaşı karşıya kaldıkları askerlere değil siyasilere tepki gösterdiler.

Jandarmanın kurduğu barikatı aşmak isteyen vatandaşlar zaman zaman tepkilerini artırarak özellikle siyasilere mesaj yollarken, özellikle kadınlar merkezin başka bir yerde yapılması taleplerini dile getirdiler.

Kadınların ağaçların kesildiği alana girmek istemesi gerginliği artırırken, kadınlara karşı jandarma ekipleri de zaman zaman zor durumda kaldı.

Köylüler bir süre alana girmek için direndiler ancak daha sonra yapılan uyarılara karşı gelmeyerek alanı boşalttılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.