VATANDAŞIN MERAKINI CEZBETTİ

VATANDAŞIN MERAKINI CEZBETTİ

Atatürk Bulvarı?nda bulunan bir tabela görenleri şaşırtıyor. İl Halk kütüphanesini gösteren tabela konulduğu yer itibariyle vatandaşın merakını cezp etti. 5 metre ileriye, caddenin çıkışına neden konulmadığı merak edilen tabelanın gösterdiği yer  için vatandaş, ? ilk halk kütüphanesi burası mı? diyor.

 

 

Şehir merkezinde yön belirlemek amacıyla konulan tabelaların, en uygun yere yerleştirilerek gidilmesi gereken yönü en açık şekilde göstermesi amaçlanır. Ancak Atatürk Bulvarı?nda bulunan bir tabela yön bulmayı değil insanların kafasının karışmasına vesile oluyor.

Caddenin İstanbul caddesine çıkış yönündeki tabelada İl Halk Kütüphanesi yazıyor. Ancak tabelanın gösterdiği yerde kütüphaneye gidecek  cadde ve sokak değil de bir işyeri bulunuyor.

Caddenin çıkışına yaklaşık 5 metre mesafedeki bu tabelanın neden tam iki caddenin kesiştiği noktada uygun bir yere değil de oraya konulduğu ise vatandaşın dikkatini çekmiş.

Tabelanın  il halk kütüphanesine giden güzergahı değil de bir işyerini göstermesi, kütüphanenein yerini bilmeyen Düzcelileri epeyce zorlayacağa benziyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.