Vali Dr. Zülkif Dağlı?dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Vali Dr. Zülkif Dağlı?dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
 Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında ?Fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum? dedi. 
 
 14 Tıp Bayramı nedeniyle Vali Dr. Zülkif Dağlı bir mesaj yayınladı. Dağlı ?Vatandaşlarına sağlıklı bir yaşam alanı ve imkanı oluşturmak, devletin en önemli görevleri arasında yer almaktadır. Mutlu ve huzurlu bireylerden oluşan bir toplumun temel şartı kaliteli ve etkin hizmet sunan, iyi işleyen ve kolay erişilebilir bir sağlık sistemidir.
 
 
Sunulan sağlık hizmetlerinin kalite ve seviyesi ülkelerin gelişmişlik düzeylerini belirleyen önemli bir gösterge haline gelmiştir. Bugün, vatandaşlarımızın yaşam standartları, insanımıza sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesi eskisiyle mukayese edilemeyecek düzeyde artmıştır. Bu alanda Türkiye dünyanın gelişmiş ülkeleri arasında yer almaktadır. Milletimize hizmet sunmaktan, insanımızın sağlığını emanet ettiği kişiler ve onlar için şifa sunan eller olarak sizleri kutluyorum. Hekimlerimiz insanımız ve insanlık için çalışmaya devam edecektir. Birey ve toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren, insan hayatını her şeyin üstünde tutan, zorluklara aldırmadan fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, başarı ve mutluluklar diliyorum? ifadelerinde bulundu. 
  
                                         

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.