VATANDAŞIN CANI TEHLİKEDE

VATANDAŞIN CANI TEHLİKEDE

Uzunmustafa mahallesinde kopan elektrik kablosu yere düşerek yola kadar uzandı. Hem çocuklar hem vatandaşlar için tehlike arz eden kablo için mahalleli sabah saatlerinde SEDAŞ?ı aramış, ancak saatlerdir yerde açıkta duran kablo için ne gelen var ne de giden.

 

 

Uzunmustafa mahallesinden vatandaşlar bu sabah saatlerinde yaşanan ve canlarını tehlikeye atan olayı görüntüleyerek haber merkezimize gönderdiler. Ne zaman olduğu bilinmeyen bir şekilde mahalledeki bir elektrik direğinin kablosu koparak yola düşmüş durumda. Kabloyu sabah saatlerinde görür görmez hemen SEDAŞ?ı arayan vatandaşlar birkaç saat geçmesine rağmen ne gelen ne de ilgilenen olduğunu söylediler.

Öğrencilerin sabah okula gittiği saatlerde yolda bulunan kablonun tehlike yarattığını söyleyen vatandaşlar, kabloyu fark edenlerin yanaşmadığını ancak onlarca kişinin tehlikeyi fark etmeden kablonun yanından geçtiğini dile getirdiler.

Elektrik kablosunun yerden kaldırılması için SEDAŞ?ı arayan vatandaşlar, gelen giden olmadığını söyleyerek, kablonun bir an önce kaldırılmasını istediler. 

vatandaşların bir kaç kez daha SEDAŞ'ı aramasının ardından ekiplerin mahalleye gelerek kabloyu kaldırdığı ve arızayı tamir ettiği öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.