BU GARİPLİKLER SADECE DÜZCE?DE OLUR

BU GARİPLİKLER SADECE DÜZCE?DE OLUR

Yıllardan beri ıslah edilmeye çalışılan Karaca Deresi?nde bu dere ?ıslah? olmaz dedirten görüntüler. Derenin çevresine takılan korkuluklar güzel bir görüntü sergilerken, derenin içi ise her zamanki gibi ıslahtan eser yok. Derenin Karahacımusa mahallesinden geçen bölümünde bir başka ilginçli ise, derenin yanında bulunan ve bir kısmı asfalt yapılan yolun sonundaki merdiven.

 

 

Düzce derlerini yıllardır ıslah etmeye çalışan DSİ, hiç birinde tam sonuç elde edip, 1işte budur? dedirtemedi. Karaca deresin de uzun süredir devam eden ıslah çalışmalarında taş duvarların örülmesi ve çevresine korkuluk takılması dışında hiçbir ilerleme yok.

Karaca deresinin Karahacımusa mahallesinden geçen bölümünde derenin diğer bölgelerinde olduğu gibi içi berbat durumda. Çöplük olarak kullanılan derenin içinde ne ararsanız var. Ancak haber ekibimizin yaptığı çekim sırasında sadece derenin pisliği değil başka bir ilginçlik de dikkatimizi çekti. Derenin hemen kenarına yapılan yolun Karahacımusa camiden sonra bir kısmı asfaltlanmıştı ancak kalan kısmı çakıllı olan yolun sonunda ise bilmeden  bu yola giren araçları bir sürpriz bekliyordu.

Yolun sonunda yer alan merdiven ? Düzce?nin garipliklerinden biri? dedirtirken, bu yolu kullanmaya kalkan sürücüler ise yolun sonuna geldiklerinde bu manzarayı görünce geri geri giderek yoldan çıkmak zorunda kalıyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.