İSTANBUL CADDESİ GECELERİ ESKİYE DÖNDÜ

İSTANBUL CADDESİ GECELERİ ESKİYE DÖNDÜ

İstanbul Caddesi eskiye döndü. Geçmiş Belediye Başkanı Mehmet Keleş?in döneminde araç trafiğine kapatılan ve tramvay konularak yayalara açılan İstanbul Caddesi?nde araç sürücüleri yasak dinlemiyor. Bazı araç sürücüleri ise ikinci sıra parkı bile yapıyor.

 

 

İstifa ederek görevinden ayrılan Belediye Başkanı Mehmet Keleş döneminde araç trafiğine kapatılarak yaya ulaşımına açılan ve konulan nostaljik tramvay ile işlevsel hale getirilmeye çalışılan İstanbul Caddesi yasak öncesine geri döndü. Gece cadde esnafının malzeme ve ürün indirmesi için dubaların indirilmesini fırsat bilen araç sürücüleri İstanbul Caddesi?nin trafiğe kapatılan bölümünde cirit atıyor. Asar deresinin bulunduğu mimar Sinan Caddesinden dolaşmak yerine birçok sürücü dubaları indirilmiş İstanbul Caddesi üzerinden Valilik istikametine giderken yayalar ise yine kaldırımlara mahkum oluyor.

 

PARKLAR TAMAM DA 2. SIRA OLMASIN BARİ

Ayrıca caddenin kapatılan bölümünden geçen sürücülerin yanı sıra araç sürücüleri park ettikleri araçlarıyla da trafikte sıkıntı oluşturuyor. Zaman zaman bazı araç sürücüleri de parkı abartıp ikinci sıra parkı yapmayı da ihmal etmiyorlar.  

İstanbul Caddesi?nin bu hali de caddenin trafiğe kapatılmadan önceki halini anımsatıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.