DÜZCESPOR 1 PUANA RAZI OLDU

DÜZCESPOR 1 PUANA RAZI OLDU

3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz düzcespor 27. Haftada kendi evinde kemer 2003 spor ile karşılaştı. Düzcespor kendi evinde kemer 2003 sporla 2-2 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

 

 

3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz düzcespor 27. Haftada kendi evinde kemer 2003 spor ile karşılaştı. Bayrampaşaspor maçında çıkan saha olayları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Düzcespor Sahaya Alper, Hüseyin, Serhat, Buğra, Mustafa, Kemal, Tayfun, Zihni, Burçak, Enver, Oktay 11 ile çıktı. Seyircisiz Oynanan maç karşılıklı ataklarla başladı. 7. dakikada Kemerspor oyuncusu Sevcan?ın ortaladığı topa vuran Akın golü kaydetti ve takını 1-0 öne geçirdi.

19. dakikada Kemerspor oyuncusu Deniz defanstan ileri çıkarak ceza sahasına yapılan ortayı karşılayarak gole çevirdi ve skoru 2-0 yaptı.Düzcespor oyuncusu Serhat 27. dakikada kale dibinden vurduğu topu dışarı yolladı ve Düzcespor net gol pozisyonunu kaçırdı.Düzcespor oyuncusu Oktay?ın 36. dakikada ceza sahası dışından kullandığı serbest atış direkten döndü.

İlk yarıda başka gol olmayınca her iki takım bu skorla soyunma odasına gitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan düzcespor 55. dakikada Hayrettin Topu filelere göndererek Düzcespor?un ilk golünü kaydetti ve skoru 2-1 yaptı.

76. dakikada düzcespor oyuncusu buğra topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-2 yaptı.

Bu dakikadan sonra düzcespor atakları sıklaştırsada Başka gol olmayınca düzcespor kendi evinde kemer 2003 spor ile 2-2 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

Bu sonuca göre düzcespor 44 puanla ligde 5. Sıradaki yerini korudu ve playoff şansını devam ettirdi. Düzcespor 28. Haftada deplasmanda Orhangazi belediyespor ile karşılaşıcak


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.