DÜZCE THK’DAN MÜFTÜ’YE ZİYARET

DÜZCE THK’DAN MÜFTÜ’YE ZİYARET

 Ziyarette THK Düzce Şube Başkanı Kenan Varol, Başkan Yardımcısı Ferdi Üstüner, yönetim kurulu üyesi Mehmet İbrahimoğlu ve Şube Saymanı Basri Varol hazır bulundu.

THK Şube Başkanı Kenan Varol, Düzce şubesinin yaptığı çalışmalar ve genel merkezin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdikten sonra, "Bu dönem kurumumuzun zarflar içinde fitre ve zekat topladığı dönemdir. Sizden de isteğimiz bu konuda bizlere yardımcı olmanızdır. Bilindiği gibi toplanan yardımların yüzde 50'si Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlıklarına, yüzde 4'ü Türkiye Kızılay Derneğine, yüzde 3'ü Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna, yüzde 3'ü Türkiye Diyanet Vakfına, yüzde 40'ı Türk Hava Kurumuna kalmaktadır. Yani toplanan paralar tüm il ve ilçe merkezlerindeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile 2 sosyal içerikli vakıf arasında paylaşılmaktadır. Bu yıl dağıtılıp toplanacak fitre ve zekat zarfları konusunda sizlerden destek bekliyoruz" dedi.
Düzce Müftüsü Selami Emen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Müftülük olarak üzerlerine düşen tüm konularda yardımcı olacaklarını söyledi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.