YAŞLILARIN HAFTASINI KUTLADI

YAŞLILARIN HAFTASINI KUTLADI

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılara Saygı" haftasını kutladı. Keskin Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaptığı basın açıklamasında, TSO seçimlerine müdahil olmayacaklarını bir kez daha yineledi.

 

 

AK Parti olarak sosyal devlet anlayışı içinde yaşlılara özel ilgi gösterdiklerini söyleyen Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, onların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde uygulamaları hayata geçiren bir devlet yönetimine sahip olmak için tüm güçleriyle  çalıştıklarını belirtti.

Keskin, ?  Evde sağlık hizmetleri projemizle özellikle yaşlılarımızın yardıma koştuk. Huzurevlerimizi yeniledik ve yenilerini açarak yaşlılarımızın en iyi, en konforlu ortamlarda sıcak bir yuva özleminden uzak tutmadık. SGK ile PTT Genel Müdu?rlu?g?u? arasında 2010 Şubat ayında yapılan protokol ile gelir/aylık alanların evlerinde ödeme yapılmasını talep etmeleri halinde, hiçbir şarta bağlı olmaksızın ve ücretsiz olarak ödeme günlerinde, bildirecekleri ikametgahlarında aylıklarını almaları sağlandı. Yaşlılar Koordinasyon Merkezimiz projelerle yaşlılarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalar yapıyor. Bizler de hem bölgemizde hem de çevremizde yaşlılarımızı Sosyal İşler Başkanlığımız ile tespit ederek maddi ve manevi olarak yaşlılarımızın yanında oluyoruz.? Dedi.

Yaşlıların ne kadar değerli olduğunu sadece özel günlerde değil her zaman hatırlamak ve yaşama sevinçlerine ortak olmak gerektiğini dile getiren Keskin, Yaşlılar Haftasını kutladı.

 

?SEÇİMLERE MÜDAHİL DEĞİLİZ?

Keskin basın açıklamasında, TSO seçimlerine müdahil olduklarıyla ilgili iddiaları da cevapladı. TSO bünyesindeki gruplaşmaları önlemek adına birleşme önerisinde bulunduklarını söyleyen Keskin, bunun bası kesimlerce yanlış anlaşıldığını vurguladı ve kesinlikle müdahil olmayacaklarını belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.