HER MESLEKTEN BAŞVURU ALINIYOR

HER MESLEKTEN BAŞVURU ALINIYOR

Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Remzi Günal, geçtiğimiz kasım ayında verdikleri bilirkişi eğitimlerine devam edeceklerini söyledi. Günal, yeni dönemde verilecek eğitimler için her meslek grubundan başvuru beklediklerini bildirdi.

 

 

Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası  tarafından , 3-10 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılan Bilirkişi Eğitimleri tamamlandı.  Eğitimlere 5 sınıfta 130 kişi katıldığını söyleyen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Remzi Günal, 30 kişinin meslek mensubu, 100 kişinin ise diğer mesleklerden olduğunu dile getirdi. Günal, yeni dönemde verilecek eğitimlerde açılacak sınıf için başvuru beklediklerini bildirdi.

Günal, ? Eğitimlere katılanlar belgelerini aldılar, bilirkişilik için başvuruda bulundular. Şimdi bir sınıf daha açabilirsek, tekrar eğitim yapacağız. Bilirkişilik yapmak isteyenlere tekrar eğitim vereceğiz. Eğitime katılmak için en az 5 yıl mesleğinde deneyimli olmaları gerekiyor. Mimarlar, mühendisler, hukukçular, emniyet  ve jandarmada mensupları katılabilir. Şu ana kadar 12 kişi müracaat etti. Sınıf açılabilmesi için 24 kişi olması gerekiyor. 23 Mart?a kadar bilirkişi olmak isteyenlerin başvuruda bulunması gerekiyor.? Derken, müracaatta bulunanların belgelerini odaya iletmelerini istedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.