HAYAT ONLARLA DAHA GÜZEL

HAYAT ONLARLA DAHA GÜZEL

21 Mart Down Sendromu Farkındalık günü dolayısıyla Düzce?de down sendromlu çocukların eğitim gördüğü okulların katılımı ile yürüyüş düzenlendi. Düzenlenen yürüyüş sonunda çocuklar ?Bizde buradayız? demek için balon uçurdular.

 

 

21 Mart Down Sendromu Farkındalık günü nedeniyle Düzce?de down sendromlu çocukların eğitim gördüğü Yeşil Düzce Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi tarafından farkındalık yürüyüşü düzenlendi. Düzce Belediyesi önünden başlayıp Anıtpark?a kadar devam eden yürüyüşe Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Belediye sosyal İşler Müdürü Gönül Asuk, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Anıtpark?ta ellerinde balonlar bulunan down sendromlu öğrenciler, balonları uçurarak ?Bizde buradayız? mesajı verdiler.

Yürüyüş ve etkinlik hakkında açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, ?Bugün 21 Mart Down Sendromu Farkındalık günü. Öğrencilimizle birlikte bir yürüyüş düzenledik. Bizim okullarımızda down sendromlu öğrencilerimiz var. Biz tüm çocuklarımıza toplumda ki her farklı renklerle bütünüz. Hepimizin birbirimizi sevmemiz gerekiyor. Burada down sendromlu çocukların da olduğunu göstermek ve farkındalık oluşturmak için yürüyüş düzenledik? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.