SEÇMENLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜLECEK

SEÇMENLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜLECEK

CHP Sandık bazlı seçim çalışmalarına başlıyor. SÖRE isimli sandık örgütlenmesinde her sandıkta ki seçmenle yüz yüze görüşülmesi planlanıyor. Söre sisteminde ayrıca elektronik altyapıdan da faydalanılarak  seçmenin nabzının tutulması hedeflenen proje için toplantı düzenlendi.

Toplantıya CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Başak tütüncü, Merkez İlçe Başkanı Alaettin Duran İl ve Merkez İlçe Gençlik kolları ile CHP Düzce İl ana kademe yöneticileri katıldı.

SADECE SEÇİM DÖNEMİ DEGİL, HER ZAMAN İLETİŞİM KURULACAK

Sandık çevresi sorumlularını, kendi oy kullandığı sandıktaki diğer seçmenlerle, seçim dönemlerine ek olarak sürekli olarak etkin iletişim kurabilmek, Cumhuriyet Halk Partisinin ortak söylemlerini seçmene doğru anlatabilmek ve gerektiğinde seçmenlere yardımcı olmak üzere oluşturulan sistem aktif olarak faaliyete geçirildi. İlk etapta yaklaşık 100 kişilik ekip oluşturuldu ve görev alanları ile çalışma stratejilerinin belirlenerek çalışmaya başlandı.

SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Toplantıda SÖRE eğitimi konusunda Parti Okulu eğitmenlerinden Utku Topçu?nun verdiği eğitim sonrasında İl Kadın kolları Başkanı İlknur Başak Tütüncü konuştu. Tütüncü , Kadın Kolları olarak çalışmayı önemsediklerini söylerken,  partiye katkısının olacağını ve Sandık çevresi çalışması ile tüm komşularla bağlantı kurup beşeri ilişkileri geliştireceklerini vurgulayarak, ? sadece seçim zamanı değil her zaman oy kullandığımız sandığımıza bu sayede sahip çıkacağız? şeklinde konuştu.

İLK RAPOR OLUŞTURULACAK

Merkez İlçe Başkanı Alaettin Duran, Düzce ilinde tüm sandıklara en kısa sürede Sandık çevresi sorumlusu ataması tamamlanacağını bildirirken, tüm sandıklarla ilgili ilk çalışmaların tamamlanıp, sandık Çevresi Sorumlularının ziyaret ve görüşme sonuçlarını girdiği İntranet sisteminden ilk raporları oluşturacaklarını kaydetti.  

SEÇMENİN NABZI TUTULACAK

İl Başkanı Zekeriya Tozan ise, bu çalışma modeli ile Cumhuriyet Halk Partisi?nin kararsız seçmenlere ulaşacağını söyledi.

 Tozan, ??Seçimlerde başarılı olmanın yolu seçmenle yüz yüze görüşmekten geçiyor. İnsanlara sadece merhaba demek, el sıkmak, sadece kahve ziyareti yapmak dışında da her sandık çevresine atanmış sorumlular var ve bu sorumlular sandık örgütlenmesi eğitimini daha önce ve bu akşam son sunum ile birlikte aldılar. Bu sorumlular kendilerinin de oy kullandığı sandık çevresinde yaşayan seçmenlerle yakın diyaloğa girecekler ve sandıklarında seçmenin nabzını tutacaklar. Sanki seçimler birkaç ay sonra olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Buradaki sorumlumuz o sandıkta oy kullanan seçmenin profilini bilmiş olacak. İkinci olarak, sorumluluk bölgesindeki tüm seçmenlerle iletişim kuracak ve partimizin genel politikalarını sandık çevrelerinde anlatacaklardır.? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.