DÜZCE TRAVELEXPO ANKARA?DA

DÜZCE TRAVELEXPO ANKARA?DA

22-25 Mart 2018 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı?nda bu yıl 3.?sü gerçekleştirilen Travelexpo Ankara Turizm Fuarı?na Düzce, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA koordinasyonunda, Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Yalova illeri ile ortak tema altında katılım sağladı.

Fuarda bir araya gelen Doğu Marmara illerince, bölgesel tanıtımın, turistik destinasyonların, tesis ve turizm altyapısının sergileneceği ortak alanda tanıtım etkinliğinin arttırılması hedefleniyor.

ATİS Fuarcılık tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara İl Kültür Turizm Müdürlüğü, TÜRSAB, ATİD, ATO, TAV ve ANTOD desteği ile 10.000 m² lik alanda gerçekleştirilen fuarda yabancı ülkeler ve tüm illerin katılımıyla turizm ürünlerinin tanıtımı ve pazarlanmasının yapılması amaçlanıyor.

Fuar, bölgemiz ve ülkemiz turizmine önemli katma değer yaratarak, bölgesel tanıtıma katkı sağlacak, tanıtım ve PR çalışmaları, sektörün aktörleriyle bir araya gelinmesi, yeni ürün, hizmet ve trendlerin takip edilmesi, yeni işbirliği anlaşmaları, marka bilinirliğinin yaratılması, mevcut iş bağlantılarının güçlendirilmesi noktasında birebir yeni ürün ve hizmetleri tanıtmasına fırsat verecek.

MARKA İlleri ile fuara katılan Düzce standını, Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve  Düzce eski Valisi Ankara Valisi Ercan Topaca ve  Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşteşarı Ömer Arısoy ziyaret ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.