BEYKÖY BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ

 BEYKÖY BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ

 Osman Kılıç, Ramazan ayında 350 kişiye erzak yardımı yaptıklarını belirterek, "Ramazan ayı içerisinde son 3 yıldır yaptığımız Beyköy merkezde geçmişe dayalı 5 bin adet fotoğrafın yer aldığı fotoğraf sergisi açacağız. Bu yıl daha geniş bir şekilde yapacağız. Ramazan ayı içinde kültür gezisi yapacağız" dedi.

Beyköy'e yeni bir Aile Sağlığı Merkezi yapıldığını bildiren Kılıç, "Eskiden Sağlık Ocağı dediğimiz bugün ise Aile Hekimliği Merkezi olarak kullanılan alan sağlıklı değildi. Aynı alana yine 3 hekim ile hizmet verilebilecek modern bir bina yapılıyor. Şu anda temeli bitti. Üst yapısı yapılacak. Hızlı bir şekilde devam ediyor, en kısa sürede tamamlanacak" diye konuştu.
Kılıç, Uğur Suyunda başlatılan ıslah çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını vurgulayarak, "Uğur Suyu Dere yatağı 2009'da sel felaketi yaşadık. Debisi çok yükselen bir su. Düzce'de diğer dere yataklarında olduğu gibi burada da 10 bin 600 metrelik bir alanda ıslah çalışması başlatıldı. Buda kısa sürede tamamlanacak. Daha güvenli bir hale geleceğiz. Bu su Beyköy'ü tehdit ediyordu. Bu yatırımların en kısa zamanda yapılması için gerekli çalışma yapılacak" dedi.
TOKİ alanın içinde 5 bin metrekarelik alana bir cami inşaatının çalışmalarına başladıklarını kaydeden Osman Kılıç, tahsisinin de yapıldığını, Beyköy halkı olarak dernek kurup inşaatı hızlandıracaklarını söyledi.
Başkan Kılıç, Tepetarla Mevkiinde 36 dönümlük arazide meradan çıkartılıp spor sahası olarak ayırılan alanın imar planlarına işlendiğini ifade ederek,?"Bu alana hızlı bir şekilde spor kompleksi için çalışacağız" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.