Finaller 11 Nisan'da

Finaller 11 Nisan'da

Düzce Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı katkıları ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 13?üncüsü düzenlenen ?Geleneksel Orta Okullar Arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması?nda final tarihi belli oldu.

 

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı katkıları ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ?Geleneksel 13. Orta Okullar Arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması?nda 2 ay süren yarışmalar sonucu finale; Hamit Şerifoğlu Ortaokulu, G.Mustafa Kemal Ortaokulu ve Zahid Kevseri İmam Hatip Otaokulu kaldı. 11 Nisan Çarşamba günü saat 15:.00?da Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacak final karşılaşmasında üç okulun öğrencileri karşılaşacak.

 

Geleneksel olarak düzenlenen Genel Kültür ve Bilgi Yarışmasına bu yıl Gölyaka, Çilimli, Cumayeri, Kaynaşlı, Akçakoca ve Merkezden 45 okul katıldı.

 

Kültür Merkezinde kurulan stüdyoda, yarışma süresince yaklaşık 3 bin öğrencinin izlediği yarışmalara Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yarışma günü  görevlendirilen 12 branş öğretmeninin bulunduğu  komisyon kuruldu. 2 tur halinde 2 ay boyunca devam eden yarışmalarda Öğrencilere Türkçe, Matematik, Fen ,Sosyal Bilgiler, Din Kültürü Ahlak Bilgisi ve Genel Kültür olmak üzere yöneltilen 20 soru sonucunda 3 okul finale katılmaya hak kazandı.

 

11 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 15.00 da Kültür Merkezi büyük salonda final karşılaşmasıyla Hamit Şerifoğlu Ortaokulu, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ve M. Zahid Kevseri İmam Hatip Ortaokulu birincilik için yarışacak.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenecek final karşılaşmasında dereceye giren okullara plaket, birinci olan 4 yarışmacıya 1500 TL, ikinci olan 4 yarışmacıya 1000 TL, üçüncü olan 4 yarışmacıya 750 TL hediye çeki, Altın, Gümüş, Bronz madalya ve çeşitli hediyeler verilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.