MİLLETVEKİLİ ÇAKIR, KÖY GEZİLERİNE START VERDİ

 MİLLETVEKİLİ ÇAKIR, KÖY GEZİLERİNE START VERDİ

 Milletvekili Osman Çakır beraberinde Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Ezer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ramazan ayı boyunca köy gezileri için çalışmalara başladı.

İlk olarak Paşalar Köyü'ne giden Milletvekili Osman Çakır, köylü vatandaşlar tarafından karşılandı. Vatandaşlar özellikle fındık fiyatları konusunda tedirgin olduklarını belirterek, Paşalar Köyü sahil yolu olan 1 kilometre uzunluğundaki stabilize yolun asfalt yapılması ve elektrik hattı sorunu olduğunu belirttiler.
Milletvekili Çakır, yaz döneminde kapı kapı gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyeceklerini belirterek, "Teşkilatlarımızı bu konuda programlarını yaptılar. Ben Akçakoca'da başladım. Diğer milletvekili arkadaşlarımızda birer ilçeden başladı. Köylerimizi geziyoruz. Amacımız vatandaşları dinlemek. Şu an en önemli sorun fındık fiyatlarının durumu ve 2B arazilerinin son durumu. Bunun yanında köylerin kendilerine göre sorunları oluyor. Mesela yol, su ve elektrik gibi bu sorunları da Özel İdare kanalıyla çözeceğiz. Biz insanımızı dinlemeye çıktık. İnsanlarımızın dertlerini çözmek için çıktık yola. Biz AK Parti olarak insanımızla birlikte iç içe olmaktı bu politikamızdır" diye konuştu.
İşletme Fakültesi binasının yapımı için sorulan soruya Osman Çakır, "Hiç kuşkunuz olmasın İşletme Fakültesi yapımı için hiç bir sorun yok. Önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak. Kalkınma Bakanımız bu konuda para çıkardı. Önümüzdeki yıl tamamen parası da aktarılarak 2013 yılı ve 2014 yılları arasında tam olarak bitirilecektir ve İşletme Fakültesi devreye girecektir. Artık eskisi gibi değil. İhale edildikten sonra müteahhitler yaptıkları işin parasını alabiliyorlar. Üniversite yurdumuzda bitti önümüzdeki dönem faaliyete geçecek, Bu yurdun yapımında sayın Sefer Akkaya ve sayın Bakanımız Yaşar Yakış ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Konuşmaların ardından köy gezileri devam etti.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.