GRİ KOÇ ÖĞRENCİLERE TAKTİK VERDİ

GRİ KOÇ ÖĞRENCİLERE TAKTİK VERDİ

Düzce Uğur Temel Lisesi, her yıl üniversite sınavı öncesi düzenlediği etkinmliklerine devam ediyor. Gri Koç Gökhan Müftüoğlu, YKS' yi kazanmanın formüllerini anlattı.

 

 

Düzce özel Uğur Temel Lisesi 12. sınıflara yönelik olarak bir söyleşi düzenledi. YKS?yi kazanmanın formüllerinin anlatıldığı, Türkiye çapında Gri Koç lakabıyla tanınan ve birçok kente düzenlediği programlar ve sosyal medyadaki motivasyon seminerleriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gökhan Müftüoğlu?nun konuşmacı olarak katıldığı söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

YKS?ye girecek olan öğrencilerin stresini azaltmak, özgüven aşılamak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte Müftüoğlu,  ?öğrencilere sınavı kazandıracak taktikler verdi.

Programda öğrencilere çalışkanlık, motivasyon, özgüven, stresi yenme metodları, mücadele gücü hakkında önerilerde bulunan Müftüoğlu, salonu dolduran öğrencilerle keyifli dakikalar geçirdi. Müftüoğlu, öğrencilerle sınav stresinin nasıl atlatılacağını ve başarının nasıl geleceğine dair uzun yıllardır edindiği deneyimlerini paylaştı.

Müftüoğlu, Sınav öncesinde doğru çalışma metotları, sosyal medyayı hangi zamanlarda nasıl kullanmaları gerektiği, ders çalışırken dikkat edilecek hususlar noktasında bilgiler verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.