SAHA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

SAHA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Düzce 2. Amatör Liginde dün  akşam saatlerinde karşı karşıya gelen Çamlıspor ile Karaçalıspor takımları maçı son ana kadar 1-1 berabere götürdü. Karaçalıspor?un son dakikalarda üst üste 2 gol atması ile birlikte Çamlıspor taraftarları sahayı birbirine kattı. Maçın son 5 dakikası polis gözetiminde oynandı.

 

 

 

Düzce 2. Amatör Ligde Nurettin Zafer Stadyumunda karşı karşıya gelen Çamlıspor ile Karaçalıspor maçın ilk yarısında karşılıklı goller attılar ve maçın ilk yarısı 1-1 tamamlandı. Maçın ikinci yarısında ise Karaçalıspor 75 ve 80. Dakikalarda üst üste 2 gol attı. Bunun üzerine maçın 85 dakikasından itibaren 3-1 geriye düşen Çamlıspor taraftarları sahaya torpil ve yabancı madde atarak hakemleri hedef almaya başladılar.

Olayların büyümesi ile birlikte stadyuma polis ekipleri çağırıldı. Polis ekiplerini gören Çamlıspor oyuncuları da kavgaya dahil olunca polis ekipleri biber gazı kullanarak kavgayı ayırmaya çalıştı.

Yaklaşık yarım saat duran maç taraftarların sakinleştirilmesi ile birlikte yeniden başladı. Maçın kalan 5 dakikası ise saha içerisine kadar giren polis ekiplerinin gözetiminde tamamlandı. Maç sonunda Karaçalıspor sahadan 3-1 galip ayrıldı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.