Kaynaşlı kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi

Kaynaşlı kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi
 Kaynaşlı 4.Geleneksel resmi ve özel kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi. 
 
 Kaynaşlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği, Kaynaşlı Belediyesi?nin desteklediği 4.Geleneksel resmi ve özel kurumlar arası voleybol turnuvası son buldu. 
 
Resmi ve özel kurumlar arasında birlik ve beraberlik şuuru oluşturmak, ilçede amatör spora olan ilgiyi her yaş kademesinde arttırarak toplumsal spor bilincini yerleştirmek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü?nün spor alanlarının kullanımını artırmak ve spor alanlarını canlandırmak amacıyla düzenlenen voleybol turnuvası yapıldı. 
 
Kaynaşlı Spor Salonu?nda yapılan, ilçe sınırlarında hizmet veren resmi ve özel 14 takımın katıldığı turnuvada A Grubunda Kaynaşlı Müftülüğü, Kaynaşlı MTSK, Üçköprü O.Gazi, Karaçalıspor, B Grubunda Kaynaşlı Hastanesi, Kaynaşlı Gençlik Derneği, Karayolları, C Grubunda Kaynaşlı Anadolu İ.H.L., Kaynaşlı Belediyesi, AKV Dipsizgöl O.O., Darıyeri S.Ç.C., D Grubunda Kumluca O.O. Kaynaşlı İ.H.O., Kaynaşlı Kaymakamlığı, Gençlik Spor K.A.L. mücadele ettiler. 
Turnuva sonunda AKV Dipsizgöl Orta Okulu birinci, Kaynaşlı Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Kaynaşlı Kaymakamlığı üçüncü oldu. 
  
                                         

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.