TSO'DA GÖREVLER DEVREDİLDİ

TSO'DA GÖREVLER DEVREDİLDİ

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu devir teslim töreni gerçekleştirildi. TSO Başkanı Tuncay Şahin, seçimi kazanan ve kaybeden taraflar olarak değil birlik içinde tek vücut halinde hareket etmeleri gerektiğini söyleyerek, , Düzce'nin ticaret ve sanayisine aktif olarak yön vermeye gayret edeceklerini belirtti.

 

 

Devir teslim törenine Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Eski Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Eski Meclis Başkanı Ertan Taşlı, önceki dönemde odada görev yapan Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları, Yeni Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin yaptı. Şahin; "1 nisan 2018 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Düzce Ticaret ve Sanayi Odası oda organ seçimlerinde, ardından yine 7 Nisan 2018'de odamızda yapmış olduğumuz Yönetim Kurulu, Meclis Divanı, Disiplin Kurulu ve TOBB Delegeleri seçimlerinde de uzun yıllar sonra ilk kez tüm meclis üyelerimizin oylarıyla görevi teslim aldık. Seçim sürecinde bizlere destek olan tüm üyelerimize ve Yönetim Kuruluna seçilmemiz konusunda destek veren tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ederiz. Yıllar sonra ilk kez hem Meclis Divanında hem Yönetim Kurulunda tek liste ile seçime gidildi. bu birlikteliğin sağlanmasına emeği geçen tüm yol arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Seçim günü oluşan birlik ve beraberlik ortamının görev süremiz boyunca devam etmesini, yapacağımız çalışmalarda hep birlikte odamızı en üst seviyelere ulaştırmayı hedefliyoruz.? Dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Şahin, Düzce'nin ticaret ve sanayisine aktif olarak yön vermeye gayret edeceklerini söyledi.

Şahin, 4.000'e yakın üyemizin sesi olmak, Düzce'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olmanın vermiş olduğu sorumluluğu yerine getirmek, Düzce'yi ve Düzce TSO'yu ulusal ve uluslar arası platformlarda başarıyla temsil etmemiz için birlik olmaya, bütün olmaya ihtiyacımız var. Bu nedenle kazanan veya kaybeden taraflar olarak değil, tek vücut olarak hareket etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. 11 meslek grubundan seçilen 31 Meclis Üyemiz ile birlikte 1959'dan bu yana odamızın elde ettiği başarılara yenilerini eklemeye, Düzce'nin ticaret ve sanayisine aktif olarak yön vermeye, üyelerimizin her an yanında olmaya gayret edeceğiz.

Önceki dönemlerde odamız sayısız hizmetler kazandıran Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizin değerli görüşlerine zaman zaman başvuracağız. Sadece meclisimizle değil, başta Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Faruk Özlü olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarımızla da istişare halinde çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Tuncay Şahin'in ardından söz alan Eski Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, yeni seçilen Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine başarılar dilerken, özellikle Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün Düzce için çok önemli bir avantaj olduğunu, bu avantajı Düzce'nin ve Düzce TSO'nun en iyi şekilde kullanması gerektiğini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Meclis Başkanı Ahmet Dertli tarafından eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlarına plaket takdim edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.