KOÇYAZI?DA ÖNLENEMEYEN SORUN

KOÇYAZI?DA ÖNLENEMEYEN SORUN

Koçyazı mahallesinde son günlerde iki sorun birden hem mahallelinin hem de Muhtar İsmet Mısır?ın canını sıkıyor. Alt yapı çalışmaları biten mahalle halkı bir an önce asfalta kavuşmak isterken, mahalledeki çocuk parkını madde ve alkol bağımlılarının mesken haline getirmesi ise Mısır?ı isyan ettirdi.

 

 

Koçyazı Mahallesi Muhtarı İsmet Mısır mahallede var olan iki sorunu mikrofonumuz aracılığı ile paylaştı. Belediyenin mahallede alt yapı çalışmalarını bitirdiğini söyleyen Mısır, bir an önce yollarının asfalt yapılmasını istediklerini dile getirdi.

Mısır, ? 2370 ve 2387 sokaklarımızda alt yapı sıkıntıları vardı. Belediyemiz alt yapıları hemen hemen bitirdi. Doğalgaz, su, kanalizasyon, burada kot düşüklüğünden dolayı 3 senelik bir sıkıntımız vardı. Şimdi beklentimiz tabi ki asfalt. Halkımız biraz tez canlı davranıyor. Ben buraya Başkanımızı, başkan yardımcımızı, fen işleri müdürümüzü getirdim. Yolları gezdirdim ve ellerine listeyi verdim. Belediyenin asfalt programı başladığında buraların asfalt yapılacağını bize beyan ettiler. Biz de onu bekliyoruz. İnşallah kısa zamanda asfalt çalışmaları başladığında buralarda asfalta kavuşur.? Derken, inşaatlar nedeniyle yolların bozulduğunu vurguladı.

Mısır, önce mahalleye park ve muhtarlık kazandırdığı için belediyeye teşekkür etti, sonra  diğer önemli sorunu anlattı. Mahalleye yapılan parkın geceleri alkol ve madde bağımlılarının meskeni haline geldiğini söyleyen Mısır, özellikle kadınların şikayetçi olduğu durumla ilgili olarak parktan sürekli alkol şişeleeri topladıklarını ifade etti.

Mısır, ? parkımız çok kötü kullanılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Valimiz nezaretinde uyuşturucuya karşı büyük savaş açılmış durumda. Fakat ne yazık ki içler acısı. Çocuklarımızın eğlenip oynayacağı yerde şişe topluyoruz. Kadınlar telefon açtı, şikayetçiler bu konuda, geldik şişe topluyoruz buradan çocuklar da görüyor bunları. Ortam çok bozuk, geceleri çok kontrolsüz biçimde kullanılıyor. Belediye şimdi aydınlatma koydu. Burası karanlık diye diğer mahallelerden de gelenler oluyor. Parklar uyuşturucu ve içki yeri haline geldi. Belediyeden rica ettik, projektörleri koydurduk, biz de kamera kurmak için çalışıyoruz, gece görüşlü kameralarla önüne geçmeye çalışacağız.? Derken, özellikle kadınlara çağrıda bulundu, yerlere atılan çekirdek gibi çöplere engel olmalarını istedi.

Mısır bu tür olayların önüne geçmek için belediye, emniyet ve muhtarlıkların işbirliği yapması gerektiğini söyleyerek, muhtarlıklara da yetki verilmesini istedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.