EMNİYET DENETİMİ ARTIRDI

EMNİYET DENETİMİ ARTIRDI

Havalar ısınınca  motosiklet kullanımının yaygınlaştığı Düzce?de denetimler artırıldı. Emniyet ekipleri, şehrin bir çok noktasında yaptıkları denetimlerde 10 günde 111 moosiklete 90 Bin 276 TL para cezası uyguladılar.

 

 

Dünya Sağlık Örgütünün ?Yol Güvenliği? raporunda, dünyada ölümlü trafik kazalarının yüzde 49?unu yayalar ile bisiklet ve motosiklet sürücülerinin karıştığı kazaların oluşturduğunu açıklarken, Düzce Emniyeti de çok yaygın olan  motosiklet kullanımına karşı denetimlerini artırdı.

Emniyet ekipleri, birçok işlek cadde ve sokakta denetimlerini sürdürürken,  motosiklet sürücülerinin kask takıp takmadığı ve belgeleri kontrol edildi. Sürücülere motosiklet kullanırken dikkatli olmaları ve kask takmaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Trafik ekipleri kasksız ve belgesi eksik olan motosiklet sürücülerine cezai işlem de uyguladı.

Son 10 günde yapılan denetimlerde, 395 motosiklet kontrol edilirken, 111 araca kurallara uymadıkları gerekçesi ile  90 Bin 276 TL para cezası uygulandı. 33 motosiklet ise trafikten men edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.