HAFIZ İHO ROBOTİM İLE KATILDILAR

HAFIZ İHO ROBOTİM  İLE KATILDILAR

İstanbul Teknik Üniversitesi Robot Olimpiyatlarında Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu çizgi izleyen minikler kategorisinde 1.?liği, 2.?liği ve 3.?lüğü alarak ulaşılması zor bir başarıya imza attı. Çizgi İzleyen Minikler kategorisinde Mehmet Akif İnan Hafız İmam Hatip Ortaokulu: 1.,2.,3.,4.,6.,7.,9.,10.,11.,15.,16.,18.,24.,50. Derecelerini aldı.

İTURO, robotik alanında çalışma yapmakta olan öğrencileri, akademisyenleri ve endüstri temsilcilerini düzenlenecek etkinlikler aracılığıyla bir araya getirmeyi hedefleyen ve meydana gelen teknolojik gelişmeler ışığında bu alanda yapılan çalışmaları sorgulamayı planlayan bir oluşum.

 İTÜ Kontrol ve Otomasyon Kulübü tarafından 12 ? 13 ? 14 Nisan 2018?te, İTÜ Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi?nde 12. si düzenlen İTÜ Robot Olimpiyatlarına, Türkiye?nin dört bir yanından yüzlerce ortaokul, lise ve üniversite öğrencisi katıldı.

 Bu yıl İTÜ Robot Olimpiyatları?nda 8 farklı kategoride yarışmalar düzenlendi.

Düzce Mehmet Akif İnan Hafız İHO robot takımı ?Hafız İho Robotim? İTURO 2018? e çizgi izleyen minikler kategorisinde 14 hafız öğrenci ile katılım sağladı..

 Çizgi İzleyen Minikler kategorisinde 6-14 yaş arası katılımcıların hazırladığı robotun beyaz üstüne siyah veya siyah üstüne beyaz çizgiyi takip edip kontrol noktalarından geçerek yarışmayı en kısa sürede tamamlaması istenen ve 150 robotun yarıştığı çizgi izleyen minikler kategorisinde 128 robot pisti tamamladı..

 Hafız İHO Robotim robot takımının tüm robotları pisti başarıyla tamamladı. Hafız İHO Robotim 14 robot ile kategorisinde birincilik, ikincilik, üçüncülük derecelerini alıp ilk on birde 9 derece elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.