HUKUK OKUR YAZARLIĞI BAŞLIYOR

HUKUK OKUR YAZARLIĞI BAŞLIYOR

Türkiye Barolar Birliği ve Düzce Barosu tarafından 4 ana kademeden oluşan ?Haklarımızı Öğreniyoruz? adı altındaki Hukuk Okur Yazarlığı seminerleri bugün başlıyor.

Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay, Türkiye Barolar Birliği ile ortaklaşa düzenledikleri ?Haklarımızı Öğreniyoruz? başlığı altındaki Hukuk Okur Yazarlığı Seminerlerine tüm Düzcelileri davet etti.

 Dört ana başlık altında düzenlenecek olan eğitimlerin ilkinde Düzce Valiliğinin de desteği ile ?Aile İçi Şiddet? konusunda Avukat Bahar Yılmaz Temel tarafından eğitim verilecek.  Halk Eğitim Merkezi?nde saat 15:00?da başlayacak eğitimden tüm Düzceliler faydalanabilecek.

Eğitimler kapsamında 18 Nisan Çarşamba günü Düzce El Sanatları Merkezinde Avukat Yılmaz Şahin tarafından saat 11:00?da ?İşten Çıkarılmada Haklar?, 2 Mayıs Çarşamba günü yine aynı yerde Avukat Ayşe Funda Hiçyılmaz tarafından saat 11:00?da ?Boşanma Nedenleri?, 8 Mayıs Salı günü ise Halk Eğitim Merkezinde saat 15:00?da Avukat Hakan Özkasap tarafından ?Miras? konularında bilgilendirme yapılacak.

Bugün başlayacak olan eğitimlerle ilgili kısa bir değerlendirme yapan Baro Başkanı Avukat Azade Ay, ?TBB ve Düzce Barosu olarak Düzce halkına temel hukuk bilgileri verilmek üzere çalışma başlattık. Temel hedefimiz halkımızı bilgilendirmektir. Sayın Valimizin de desteğiyle ilk çalışmamız ?Aile içi şiddet? konusu ile başlıyor. Tüm Düzcelileri bekliyoruz? dedi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.