İNÖNÜ?NÜN TELLERİ KALDIRILIYOR

İNÖNÜ?NÜN TELLERİ KALDIRILIYOR

İnönü Parkı?nda hummalı bir çalışma var. Avni Akyol parkı ile birleştirilmesi amacıyla  Parkı çevreleyen tel örgüler kaldırılırken, kesilen ağaçlarla ilgili konuşan İnönü Parkı Müsteciri Cahit Aydın, ağaç katliamı yapılıyor iddiasını ortaya atanlara çok sert karşılık verdi.

 

 

İnönü ve Avni Akyol Parkının birleştirilerek halkın kullanımına açılması yönünde hazırlanan proje uygulanmaya başladı. Proje kapsamında İnönü Parkının çevresindeki tel örgüler kaldırılırken, bazı ağaçlar da kesilerek parkın çevresin tamamen açılması için çalışma başlatıldı.

İnönü Parkında başlayan düzenleme ile ilgili bilgi veren parkın müsteciri Cahit Aydın,  ağaç katliamı yapıldığına dair iddialara sert çıktı. Aydın, Milletin menfaatine olan bir projeyle  alakalı hiç kimsenin bu şekilde yorumlar yapmasının ve patırtı çıkartmasının doğru olmadığını söyledi.

Aydın, ? Burada belediyemizin muazzam bir çalışması var. İki parkın birleştirilerek milletin kullanması için muazzam bir proje yapılmıştır. Sayın bakanımızın ve belediye başkanımızın himayelerinde bir proje yapılmıştır. Bunlar çalı türü ağaçlar, bunları bile belediyemiz zayi etmemek suretiyle gerçekten ciddi bir masrafla yerinden söküyor, bunlar başka yere dikilecek. Ben buranın müsteciriyim, burada eğer birisi patırtı çıkartacaksa benim bir şey söylemem lazım. Milletin menfaatine olan bir şeyle alakalı hiç kimsenin bu şekilde yorumlar yapması doğru değil. Bu memlekete milletin menfaatine işler yapılırken gezi parkı gibi patırtı çıkartmak doğru değildir. Diğer siyasi partiler buradan bir şey çıkartamazlar. Yapılan çalışmayı millet görüyor. Ülke dar yollardan geçerken bu gibi ufak tefek şeyleri mevzu yapıp da huzur bozmanın hiç kimseye menfaati olmayacaktır. Biz hepimiz aynı gemideyiz. Dünyanın durumuna bakalım, biz birbirimize sarılacağımıza, milletin menfaatini kollayacağımıza, ufak tefek siyasi rantlar elde etmek için bu gibi spekülasyonları çıkartmak kesinlikle yanlıştır.? Diyerek, çalışmaları yerinde izlediğini ve parka giremeyeceğini sanan insanların da bu çalışmayı olumlu bulduğunu dile getirdi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.