DÜZCE'DE BAHAR SPOR YAPILARAK KARŞILANDI

DÜZCE'DE BAHAR SPOR YAPILARAK KARŞILANDI

Düzce'de, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Koşabiliyorken Koş" projesi kapsamında bir araya gelen vatandaşlar, spor yaptı.

Düzce'de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Koşabiliyorken Koş" projesi kapsamında bir araya gelen 7'den 70'e her yaş grubundan vatandaşlar, bahar mevsimini spor yaparak karşıladı.



Proje kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde Düzce 18 Temmuz Stadı'nda toplanan vatandaşlar, öncelikle sağlık taramasından geçti.Her yaş grubundan vatandaşlar, önce stat içerisinde yürüdü, daha sonra ay yıldız şeklinde dizilerek öğretici idaresinde esneme hareketleri yaptı.



Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, her yıl bahar aylarının gelmesiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Koşabiliyorken Koş" projesi kapsamında vatandaşlarla birlikte spor yaptıklarını söyledi.Etkinliğin amacının vatandaşları spor yapmaya teşvik etmek olduğunu vurgulayan Dereci, "Özellikle 40 yaşını geçmiş vatandaşları spor yapmaya özendirmeyi hedefliyoruz. Öncelikle sağlık kontrolleri yapılıyor. Ardından da spor yapmaya müsait olan vatandaşlarımızla spor yapıyoruz." dedi.

Etkinliğe katılan 66 yaşındaki Cemal Keçeci ise 10 yıldır spor yaptığını ve kötü alışkanlıklarının bulunmadığını belirterek, "Hobi olarak koşmaya başladım ve artık hep koşuyorum. Yaşım 60, ancak kendimi yirmi yaşında gibi hissediyorum Bugün düzenlenen etkinlik çok güzeldi. Herkesi bu tür etkinliklere katılmaya çağırıyorum." diye konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.