VALİLİKTEN UYARI!

VALİLİKTEN UYARI!

Düzce Valiliği, son günlerde Vali Zülkif Dağlı ve Vali yardımcılarının adını kullanarak engelli ve yardıma muhtaç kişiler için para isteyenlere karşı uyarı yayınladı. Bu kişilere itibar edilmemesi istenirken, bu şahısların yakalanmaları için kolluk güçlerince çalışma başlatıldığı bildirildi.

Son günlerde Düzce?de çeşitli kurum ve kişileri telefonla arayarak, kendisini Düzce Valisi olarak tanıtıp ?İlimizde ki hasta, engelli, yardıma muhtaç kişilere yardım topluyoruz, tekerlekli sandalye kampanyamıza katkılarınızı bekliyoruz.? şeklinde Vali ve Vali Yardımcılarının adını kullanıp yardım adı altında para isteyen şahıslara karşı harekete geçildi.

 Düzce Valiliği?nden yapılan açıklama ile, Vali Dr. Zülkif Dağlı ve Vali Yardımcılarının adını kullanarak dolandırıcılık suçu işleyen şahıs ya da şahısların yakalanması için kolluk güçlerince gerekli çalışmaların başlatıldığı bildirildi.

Vatandaşların dolandırılıp mağdur olmamaları için konunun kamuoyuna duyurulması ihtiyacının ortaya çıktığı belirtilen açıklamada,

Vali Dr. Zülkif Dağlı, Valilik ve Vali Yardımcılarının adını kullanarak yardım için aradığını söyleyen kişi ya da kişilere itibar edilmemesi; bu kişilerin kolluk güçlerine bildirilmesi istendi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.