EMEKLİ DEĞİL MUAYENE KUYRUĞU

EMEKLİ DEĞİL MUAYENE KUYRUĞU

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi?nde hasta yoğunluğuna ilginç çözüm. Sağlıkta çığır atladık denilse de ortaya çıkan bu görüntü, hastanede yaşanan  çileyi en doğru şekilde yansıtıyor. Hasta yoğunluğuna bulunan çözüm, vatandaşların sıraya girip isim isim çağırılarak muayeneye alınmaları.

 

 

Sağlıktaki dönüşümün Düzce?deki yansımaları hiç de söylendiği gibi değil. İnşaatı yıllarca  sürerek yılan hikayesine dönen ve bir çok eksikle açıldığı için hala sorunlarla boğuşan Atatürk Devlet Hastanesi?nde ortaya çıkan görüntü, bu kadar da olmaz dedirtti.

Son dönemde doktor sıkıntısı yaşanan hastanede muayene olmaya gelen vatandaşlar yoğunluğa neden olurken, vatandaşların muayene olması için adeta askeri düzen uygulanmaya başladı.

Muayene olacak vatandaşların sıraya dizilerek, kapıda bekletildikten sonra isim isim çağırılmaları sağlıkta çığır atladığımızın resmidir dedirtti.

Hastanede vatandaşın çilesi, sadece sıraya girmekle bitmiyor. Muayene için doktorun yanına giren vatandaşlar, içeride birkaç hastanın daha bulunduğunu, doktorun ayakta şikayetleri dinleyerek,  muayene etmeden röntgen ya da ultrason istediğini söylerken, röntgende ise yine onlarca insanın sırada beklediğini dile getirdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.