YÜZLERCE ÇOCUK ŞENLİKTE BULUŞTU

YÜZLERCE ÇOCUK ŞENLİKTE BULUŞTU

Düzce Mevlana Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi tarafından geleneksel hale getirilen Hayallerim Kağıtta şenliği bugün gerçekleştirildi. 32 anaokulunun minikleri hayallerini resmetti.

 

 

Bu yıl 17´incisi düzenlenen Hayallerim Kağıtta Çocuk Şenliği, Düzce Mevlana Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi. Düzce Merkez´de bulunan 32 anaokulunun katıldığı şenliklerde minikler, yeteneklerini göstererk hayallerini kağıda döktü,  halk oyunları gösterileri ile eğlenceli dakikalar geçirdi.

Şenliğin 17´incisini gerçekleştirdikleri için mutlu olduğunu dile getiren Mevlana Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürü Şehabettin Yavuz, daha önce yarışma olan etkinliği artık şenlik haline getirdiklerini belirtti.

Yavuz, ? Geleneksel hale getirdiğimiz resim şenliğimiz bu. Hayallerim Kağıtta Çocuk Şenliği ilk başlarda yarışma şeklinde düzenleniyor idi. Fakat çocukların yaş seviyelerin yarışmaya uygun olmayacağını düşünerek, geçen sene aldığımız bir karar ile bunu yarışmadan çıkartıp şenlik havasına soktuk. Biz bunu artık sahiplendik. Bu okulumuzun malı haline gelmiş bir kutlama bir şenlik. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün izni ile beraber biz bu şenliklerimizi her yıl 23 Nisan haftasında İnşallah kutlamaya devam edeceğiz´ dedi.

Hayallerini kağıda döken miniklerin eğlenceli vakit geçirdiği gözlerinden okunurken, hayallerini kağıtlara dökerek neler çizdiklerini anlattılar.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.