SEÇİM VE ADAYLIK AÇIKLAMASI

SEÇİM VE ADAYLIK AÇIKLAMASI

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, erken seçimin esnaf üzerindeki etkilerini ve milletvekili aday adaylığı hakkındaki düşüncesini açıkladı. Kayıkçı, seçimin esnafı hareketlendireceğini söylerken, ? Milletvekilliğinde gözüm yok? dedi.

 

 

Piyasada 8 aydır çok büyük bir gerileme olduğunu söyleyen DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, bunun nedenlerinden birinin Cumhurbaşkanlığı seçiminin ileri döneme ertelenmesi olarak gösterdi. Kayıkçı, yatırımcının önünün açılması için seçimin öne alınmasının faydalı olacağını söyledi.

İşadamlarının istikrar görmek istediğini söyleyen Kayıkçı, ? para yok piyasada diyoruz ya bu para ortada. Devlette var, bankalarda var, millette var, ancak yatırımcı korkuyor. Yatırımcı önünü görmek ister. FETÖ terör örgütüyle alakalı çok sıkıntılar çektik. Güney Doğu ve sınır ötesindeki harekatları birlikte yaşadık hala yaşıyoruz, bu ülkenin başında zaten bir şeyler var. Bu araya seçim niye girdi derseniz, ben seçimin erkene alınmasını destekliyorum, kaldı ki CHP, MHP, Ak Parti destekliyor. Bir an önce Cumhurbaşkanı her kim seçilecekse, istikrar anlamında Türkiye?nin önünden seçimleri atması gerekiyor, çünkü yatırımcı yatırım yapmıyor. Yatırım yapılmayan yerde bizim yaptığımız küçük ticaretlerle Türkiye yürümüyor.? Dedi.

Türkiye?nin bir an önce kaostan çıkması ve gündeminde seçim olmaması gerektiğini söyleyen Kayıkçı, seçim öncesi ve sonrası esnafta hareketlilik olacağını savundu. ? Türkiye istikrara kavuşur, rahatlar? dedi.

Seçimde milletvekilliğine aday olup olmayacağı konusunda da açıklama yapan Kayıkçı, ?şu anda ben esnafa vekalet ediyorum, büyük konuşacağım? dedi ve düşüncesini paylaştı.

Kayıkçı ? Milletvekilliği önünüze gelirse ne yaparsın derseniz, bunu verseniz almayacak insan yok ama ben şu anda kabul edecek durumda değilim. Esnafımızla, sanatkarımızla, halkımızla çok mutluyum. Hükümete, milletvekiline, bakana buradan götürdüğüm bilgiler ve karşılıklı aldığımız intibalar, hiyerarşik çalışmalar, bütün kamu grubunda da iyi itibar görmek benim için fazlasıyla yeterli oluyor. Milletvekilliğine kimler aday olacaksa benim dışımda kalsın. İnşallah halkın istediği insanlar gelsin. Ben bayrak hastasıyım, sonuna kadar ülkücüyüm. ? diyerek milletvekilliğinde gözü olmadığını dile getirdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.