VATANDAŞ GÖRÜNTÜLEDİ

VATANDAŞ GÖRÜNTÜLEDİ

İstanbul caddesinde motosiklet bisiklet sefasını bugüne kadar bir çok kez vatandaşlar görüntüleyerek şikayetlerini dile getirdiler. Ancak bu kez vatandaşın kamerasına ilginç bir görüntü takıldı.

 

 

İstanbul caddesi trafiğe kapatıldığı günden bu yana motosiklet ve bisikletlerin caddeye girişi engellenemedi. Polis ve zabıta ekiplerinin sürekli uyarmasına ve ceza kesmesine rağmen yayaları tehlikeye atan sürücüler caddeye girmekten vazgeçmedi.

İstanbul caddesinde bisiklet ve motosikletlerin yoğunluğundan şikayet eden vatandaşlar sürekli görüntüleyerek haber merkezimize iletse de, bu şikayetlere karşı  çözüm üretilemiyor.

Caddede bu kez vatandaşın kamerasına ilginç bir görüntü takıldı. Bisiklet ve motosikletlilerin kural tanımama  ve o kuralları koyanları umursamama cesaretinin kanıtı olan görüntüde, zabıta aracı önde motosikletli arkada salına salına geçiyorlar. Motosikletli kendisini fark etmeyen zabıta aracı ile birlikte caddeyi boydan boya geçerken, görüntüyü kaydeden vatandaşlar ise her iki tarafın da umursamaz tavrı karşısında şaşkınlığa uğradıklarını söylediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.