ÖZEL İDAREDE FARKLI EĞİTİM

ÖZEL İDAREDE FARKLI EĞİTİM

Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM), Düzce İl Özel İdaresi personeline ?Kadına Yönelik Şiddet İle Mücadele? eğitimi verdi.

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi, hizmetlerini ilgili kuruluşların işbirliği ve desteği ile yürütmeye devam ediyor. ŞÖNİM Yönetmeliği ile illerde şiddetle mücadele kapsamında sunulan hizmetlerin etkin şekilde yürütülmesi amacıyla ilgili kurum ve kuruluşlardan temsilcilerin katılımıyla Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonları oluşturulurken, Düzce İl Özel İdaresi de bu kurumlar arasında yer alıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında İl Özel İdare Personeline Meclis toplantı salonunda ?Kadına Yönelik Şiddet İle Mücadele? eğitimi verildi.

Eğitim, Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü?ne bağlı Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi tarafından verilen eğitimde sunumu  Psikolog Meryem Çetin gerçekleştirdi.

Eğitimde, kadına yönelik şiddetin boyutları ve türleri, şiddetin doğurduğu sonuçlar ve şiddet gören kadının başvurabileceği kuruluşlar hakkında bilgiler verildi. Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi tarafından yapılan açıklamada, ?Eğitimde, kadına yönelik şiddetin boyutları ve türleri, şiddetin doğurduğu sonuçlar ve şiddet gören kadının başvurabileceği kurum ve kuruluşlar, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve kadına yönelik yapılan çalışmalarda paydaş kurumlar ile işbirliği çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılmıştır.? Denildi.

 İl Özel İdaresi personelinin katılım sağladığı eğitim, soruların cevaplandırılması ile son buldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.