SADECE BAKMAKLA YETİNDİLER

SADECE BAKMAKLA YETİNDİLER

İnönü parkında dün akşam saatlerinde ortaya çıkan görüntü, ?galiba su da bedava? dedirtti. Su borusunun patlaması nedeniyle fıskiye gibi dakikalarca akan su için kimse oralıklı olmadı. Çevreyi göle döndüren, geleni geçeni ıslatan suya ne parktaki görevliler ne de hemen dibindeki zabıtalar müdahale ettiler, sadece bakmakla yetindiler.

 

 

Geçtiğimiz dönemlerde ihalesiz olarak cüzi miktarda kira bedeli ile sürekli aynı müstecire verilen İnönü parkında dün akşam ortaya çıkan görüntü, parkta suyun da bedava kullanıldığı düşüncesini ortaya çıkarttı.

Parkta Kültür mahallesi muhtarlık binası yanında bulunan su borusu dün akşam saatlerinde patladı. Borudan tazyikli bir şekilde akan su çevreyi göle döndürdü. Saatlerce akan su parka giren çıkanları ıslatırken, hem park görevlilerinin hem de hemen patlayan borunun yanında bulunan zabıta ekiplerinin ilgisiz kalması şaşırttı.

Ayrıca suyun aktığı yerde elektrik trafosunun da olduğu ve tehlike arz ettiği görülürken, her gelen geçenin meraklı bakışları altında fıskiye şeklindeki su dakikalarca aktı, ancak görevliler sadece bakmakla yetindi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.