BAKIMSIZLIK DİZ BOYU

BAKIMSIZLIK DİZ BOYU

Kalıcı konutlar 3. bölgede spor aletlerinin de bulunduğu park alanı bakımsızlıktan harap durumda. Yabani otların arasında kalan parkı ve spor aletlerini bulmak için adeta navigasyon kullanmak gerekiyor.

 

 

Her mahalleye park yapılmasıyla övünen Düzce idarecilerin yaptıklarını takip etme gibi bir alışkanlıkları olmadığı biliniyor. Bugüne kadar bir çok mahallede yapılan parkların takipsizlik ve ilgisizlikten harap durumda olduğunu, oyun ve spor aletlerinin kırık dökük, paslı haliyle vatandaşlar tarafından kullanıldığını gündeme getirmiştik.

Ancak kalıcı konutlar 3. bölgedeki park alanında bu kez durum farklı. Spor ve oyun aletlerinin bulunduğu parkta aletlerin ne durumda olduğunu görmek hatta parkı bulmak mümkün değil. Nedeni ise park alanının yabani otlarla kapanmış olması.

Haber merkezimize parkla ilgili şikayetlerini ileten vatandaşlar, parkı görüntülemeye giderken bir de manidar bir öneride bulunarak yanımıza navigasyon almamızı istediler. Vatandaşlar, parkın ve spor aletlerinin yabani otlar içinde kaybolduğunu söyleyerek alanın bulunmasının epey zor olduğunu dile getirdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.