KAMYONET MARKETE GİRDİ

KAMYONET MARKETE GİRDİ

Çay Mahallesi eski garajlar mevkiinde meydana gelen kazada alkollü olduğu tespit edilen bir sürücü kamyonetiyle önce çöp kovasına, ardından bir ağaca ve kaldırıma vurdu. Hızını alamayan sürücü bir marketten içeri girdi. Kaçmaya çalışan sürücü polis ekiplerince yakalandı.

 

 

Kaza 21.00 sıralarında Çay Mahallesi eski garajlar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, şehir merkezinden Ağa Mahallesi istikametine giden ve alkollü olduğu tespit edilen Yalçın Demirkaynak idaresinde ki 81 DK 289 plakalı kamyonet kontrolden çıkarak önce çöp kovasına çarptı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini sağlayamayan kamyonet ardından bir ağaca vurarak yerinden söktü ve kaldırıma vurarak yol kenarında ki bir marketin camlarını indirdi.

Alkollü sürücü daha sonra marketin içerisinde kamyonetini çıkararak kaçmaya çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından durdurulan sürücünün yaralandığı tespit edildi. Hafif yaralı sürücü olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere Atatürk Devlet Hastanesi?ne kaldırılırken, kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.