SEVGİ EVLERİ ÇOCUKLARINA ÖZEL PİKNİK

SEVGİ EVLERİ ÇOCUKLARINA ÖZEL PİKNİK

Düzce Sevgi Evi Çocukları ve koruyucu aileler 23 Nisan Pikniğinde eğlendi. Gölyaka Kültür Parkta Kardeşlik sloganı ile düzenlenen piknikte 180 çocuk  birlikte eğlenceli vakit geçirdiler.

 

 

Düzce'de, sevgi evlerinde ve koruyucu ailelerle birlikte yaşayan yaklaşık 180 çocuk ve koruyucu aileleri HAK- İŞ Düzce temsilciliği tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı pikniğinde bir araya geldi. Piknikte milletvekili Ayşe Keşir de çocukları ve koruyucu aileleri yalnız bırakmadı.

Gölyaka?daki  15 Temmuz Şehitleri Kültür Parkı'nda, HAK-İŞ Konfederasyonu'na bağlı Öz Ağaç İş Sendikası tarafından ?Biz Büyük Bir Aileyiz" projesi kapsamında Kardeşlik sloganı ile düzenlenen piknikte çocuklar birlikte top oynadı, parkta bulunan oyuncaklarda hoşça vakit geçirdiler.

Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Vekili Tuncay Dolu, sendika olarak sadece işçi sözleşmeleri değil sosyal faaliyetler de düzenlediklerini söyledi.

İki yıldır uygulanan ve gelenekselleşen "Biz büyük bir aileyiz" projesi kapsamında sosyal faaliyetlerin devam ettiğini söyleyen Tuncay Dolu; ?Koruyucu aile çocukları ve sevgi evinde bulunan çocuklarımızla zaman buldukça bir araya geliyoruz. Bunu görev bildik. Sendikaların işi, sadece toplu iş sözleşmeleri yapmak değil, sosyal sorumluluk projeleri de üretmemiz gerekiyor. Biz de çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Bu etkinlik de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na denk geldi, rastlantıda güzel oldu"dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de 180 çocuğun 23 Nisan ve yaza merhaba etkinliği ile bir araya geldiğini kaydederken, tüm çocukların bayramını kutladı.

Tüm çocukların eğlenceli vakit geçirdiğini anlatan Keşir, "Sevgi evlerindeki ve koruyucu aile ile yaşayan çocuklarımızın iyi vakit geçirmesi ve güzel hatıralar biriktirmesi için buradayız. Bu etkinlik çok anlamlı, çok güzel bir organizasyon." şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.