AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLİ İBRAHİM KORKMAZ:

AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLİ İBRAHİM KORKMAZ:

 Sarıyayla, Koçullu, Koçar ve Göktepe Köylerini ziyaret eden Korkmaz Cumayanı Köyünde iftarını açtı. 

Milletvekili Korkmaz, TBMM'nin tatile girmesi nedeniyle milletvekillerinin tamamının halkın sorunlarını yerinde dinlemek ve tespitlerini meclise getirip çözüme kavuşturmak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Akçakoca'da olduğunu belirterek "Teşkilatımızın hazırladığı program doğrultusunda ziyaretlerimizi yapıyoruz. Akçakoca yaşayanları kadar bizim içinde özel bir yer. Yıllardır gelir giderim. Hiç bir yerleşim bölgesinde olmayan ayrıcalıklı özellikler ve avantajlara sahip bu güzel ilçemiz için turizme yönelik çok önemli projelerimiz var. Özellikle Orta Doğu insanının aradığı tüm nitelikleri bünyesinde barındırması bakımından Araplar için ideal bir yer. Bir AVM ve geniş çocuk oyun ve eğlence alanları eksiği görülüyor. Bunların tamamlanması ile köylerinde bir şekilde turizme katılmasıyla yeni otelimizin hizmete girmesiyle inanılmaz bir Arap turist akını olacaktır. Bu potansiyelin yakalanması için önemli araştırmalar ve tespitler yapıyoruz" dedi.
Gittikleri her yerde doğal olarak her vatandaşın fındığı kendilerine sorduğunu belirten Korkmaz "Doğal olarak vatandaş geçim kaynağı ile ilgili sevindirici bilgi istiyor. Ancak fındığın istenen fiyatı bulması tek başına kimsenin tek başına çözeceği bir konu değil. Üretici ve yönetim iyi bir koordinasyon sağlamalıdır. Üstüne basa basa söylüyorum. Hiç kimse fındığını satmakta acele etmemeli ve kesinlikle emanete fındık vermemeli. Kendini zorlayarak az miktarda satış yaparak gerçek fiyatın oluşmasını beklemeli. Biz hükümet olarak bu konuda Lisanslı Depoculuğu kısa sürede hizmete sokmaya gayret ediyoruz. Bu sağlanınca fındıkta taşlar yerine oturacak borsa niteliği kazanacak, merkezden eldeki fındık değerleri anında öğrenilebilecek ve piyasaya müdahale edebilmenin koşulları belli olacak. Önemli bir konuda fındığın maliyetini minimize etmektir. İşçi giderlerini en aza indirmenin yolunu bulmalı üretici. Eski imece günlerine dönmeli ve kendi toplamalı. Ayrıca ve çok önemli bir konuda fındığın alt temizliği için atılan toz zehirler meselesi var. Bu uygulamadan derhal ve kesinlikle vazgeçilmelidir. Bu uygulama fındığın geleceğini çok olumsuz etkileyecektir. Dünyada fındık dikim alanları genişliyor. İlerde rekabet günlerinde bu konu karşımıza çıkacak endişesini taşıyorum. Toprağın özünü bozuyor börtü böceği yok ediyoruz. Aman dikkat" diye konuştu.
Yerel Seçimlerin öne alınması ve Düzce'de seçim hazırlıkları ile ilgili olarak Korkmaz "Başbakanımız yerel seçimlerin erkene alınması konusunda kararlı. Muhalefet partilerine işbirliği önerilecek. Ancak onlar alışkanlıkları gereği neye niçin itiraz ettiklerini bilmeden yine karşı duracaklar. Zira ilk tepkileri olumsuz açıklamalar oldu. Ancak biz vatandaşımızı karda kışta değil uygun koşullarda sandığa getirmek istiyoruz. Çalışmalar yapılıyor. Meclisten geçirecek çoğunluğumuzda var. Düzce'de hedef tüm belediyelerin AK Partili yapmak. Bu nedenle çok sıkı ve ciddi çalışmalar içindeyiz. En çok önem verdiğimiz yer ise Akçakoca. Akçakoca'ya özel bir önem veriyoruz. Özel bir ilçe olan Akçakoca için önemli projelerimiz var. Akçakoca'nın önünün açılması, gelişmesi gerek. Bölgede ses getirecek bir merkez konumuna gelmesi için belediyenin kazanılması gerek. Akçakoca'yı istiyoruz. Kimin aday olacağı konuşmaları için çok erken. Ancak başkan olabilme yeterliliğini kendinde gören arkadaşlarımızın ortaya çıkması aday olması doğal haklarıdır. Nihai kararı zamanı geldiğinde yaptığı değerlendirmeler ışığında parti teşkilatımızın yetkili kurulları verecektir" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.