AKBULUT: DÜZCE BÜTÜN OLARAK DEĞERLENDİRİLMELİ

AKBULUT: DÜZCE BÜTÜN OLARAK DEĞERLENDİRİLMELİ

Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, kültür parka yapılacak olan dev projeyi anlattı. Bakan Faruk Ölü önderliğinde yapılacak macera parkın haziran ayında ihale edileceğini söylerken, turizm konusunda her ilçede ayrı potansiyeli olan Düzce?nin bir bütün halinde değerlendirilmesi gerektiğini savundu.

 

 

Kültür Parkta Öz Ağaç İş Sendikasının Sevgi Evleri çocukları için düzenlediği pikniğe ev sahipliği yapan Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, ilçedeki doğal güzelliklere dikkat çekti, ? Gölyakalı olmak bir ayrıcalıktır? dedi, Kültür Park ile ilgili dev projesini açıkladı.

Akbulut, ? Burada Türkiye?nin en büyük macera  parkını yapmayı düşünüyoruz. Sayın bakanımız takip ediyor. Bütün siyasilerimize teşekkür ediyorum, Bakanımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza, belediye başkanımıza, diğer belediye başkanlarımıza, çünkü Düzce bir bütün. Buraya yapılacak macera park için sayın valimiz aradı, proje bitti dedi. Projeyi gördük, ön bilgimiz oldu, neler yapılacak, inşallah hayata geçer, burayı daha eğlenceli alana getiririz diye düşünüyoruz.? Dedi.

Başkan Akbulut, macera parkta neler olacağını da şöyle açıkladı:

? Parktan Yayakbaşı?na kadar yürüyüş yolları, golf sahaları, macera park çok kapsamlı ama ana başlıklarla yapılacaklar, melen deresini de kullanacağız, tekne gezileri, su sporları , etkinlikleri yapılabilecek, bu alanda büyük bir proje düşünülüyor. Proje hazır, üzerinde belki küçük rötuşlar yapabiliriz, benim de itiraz ettiğim konular oldu. Onlarla ilgili tekrar bir durum değerlendirmesi yapacağız. Haziran ayında ihale edilecek dendi ama henüz açıklama yapılmadı.?

Turizm açısından Düzce?nin potansiyelinin yüksek olduğunu söyleyen Akbulut, her ilçede ayrı güzellik olduğunu ve bütün halinde doğru planlamak gerektiğini dile getirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.