SON BAŞVURU TARİHİ 27 NİSAN

SON BAŞVURU TARİHİ 27 NİSAN

Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce, ilçe ve belde belediyeleri, il özel idare ve orman işletme müdürlüklerinde toplum yararına programı çerçevesinde 700 işçi alınacak. İş imkanından yararlanmak isteyenler 27 Nisan?a kadar başvuruda bulunabilecek.

 

 

Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce hayata geçirilen Toplum yararına çalışma programında işsizlere yeni imkan doğdu.

Program çerçevesinde, Düzce, Akçakoca, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Kaynaşlı, Yığılca, Beyköy, Boğaziçi Belediyeleri ile, Müftülük, İl Özel İdaresi, Mili Parklar, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Düzce Orman, Yığılca Orman, Gölyaka Orman ve Akçakoca Orman İşletme Müdürlüklerinde 6 ay sürecek toplamda 700 işçi alınacak. Belediyelerde toplam 370, İl Özel İdaresinde 150, diğer kurumlarda 180 kişi işe alınacak.

Söz konusu programlara başvurmak isteyenler 24- 27 nisan tarihleri arasında İŞKUR?a gelerek şahsen başvurabilecekleri gibi yine aynı tarihler arasında İŞKUR Hizmet Noktasına gitmek suretiyle başvurularını yapabilecekler.

Adaylarda, İŞKUR?a kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak,  İŞKUR?un düzenlediği kurslara son 6 ay içerisinde katılmamış olmak, Emekli ve malul aylığı almamak gibi şartlar aranıyor.

İşe alınacakların belirlenmesinin ardından oluşturulacak listeler değerlendirilmek suretiyle İş Kur tarafından kesin listeler belirlenecek ve 10 mayıs 2018 tarihinde saat 15:00 da kurum ilan panosunda duyurulacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.