SAĞLAM MELENSU PARKI İNCELEDİ

SAĞLAM MELENSU PARKI İNCELEDİ

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam birkaç kez açılış tarihi verilen çalışmaları yerinde inceledi, eksiklikler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sağlam yaklaşık 1 ay içinde parkın açılacağını ancak yenileme çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

 

 

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam, basın mensupları ile birlikte Melensu Park?ta incelemelerde bulundu. Parkın son durumu hakkında bilgi verene Sağlam, ilaveler ve yenilemeleri anlattı.

Sağlam, ? Yeşil alan çalışmalarımız var. Yeşil alana önem vererek çalışmalarımızı yapıyoruz. Kamelyalarımız koyuldu, bazı alanlarda iyileştirmeler yapıyoruz. İlave kamelyalar yapacağız. Çamlık alanında bir mangal alanları düşünüyoruz. Köprüde 15 gün içerisinde bir ışıklandırma çalışmamız olacak en kısa sürede bitecek. Spor alanlarında ufak tefek eksikliklerimiz var, lunapark alanı çalışmalarını yapmaktayız. Rubberdam sistemi ile  derede proje hazırlandı, suyun yükseltisini göreceğiz. Dış duvarlarda bütün güvenlik tedbirlerini aldık.? Derken, oturma alanlarının yapılmasının ardından dere kenarına korumalar yapılacağını söyledi.

Sağlam, geniş bir alanda ilaveler ve yenileme yapıldığını söylerken, parkın bitiş tarihi için ise 1 ay verdi ancak açılsa bile yenileme çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. ? 3 hafta içinde tam faaliyete geçmeyi planlıyoruz? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.