EMNİYETTEN BÜYÜK OPERASYON

EMNİYETTEN BÜYÜK OPERASYON

Düzce Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu Düzce üzerinden uyuşturucu sevkiyatı yapacağı öğrenilen çete çökertildi. Yapılan operasyonda 29 kilo 742 gram eroin ele geçirilirken göz altına alınan yabancı uyruklu 4 şahıstan 2?si  cezaevine gönderildi.

 

 

Düzce Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu ile mücadele çalışmaları devam ediyor. Alınan bir ihbarı değerlendiren Narkotik ekipleri yaptıkları operasyonda, plakası tespit ettikleri aracı durdurdular. Cumhuriyet Başsavcılığı izni ile. Araçta yapılan aramada, daralı 29 kilo 742 gr. Eroin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 4 şahıs göz altına alındı.

Şüpheli şahıslar tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz operasyon ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, uyuşturucu terörünün kaynağını kurutmak için mücadele ettiklerini söyledi, ? Düzce?deki sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonlarımız sürerken aynı şekilde ilimiz D-100 karayolu ve TEM Otoyolunda yapılan uyuşturucu yakalamalarımız da terörü ve kaynaklarını kurutma yönünde önem arz ediyor. Her yerde, her alanda kararlılıkla uyuşturucu ile mücadelemiz devam edecek? dedi ve çağrıda bulundu, ? Yol yakınken dönün?..


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.