DÜZCESPOR PLAYOFFTA

DÜZCESPOR PLAYOFFTA

Türkiye 3. lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor bugün Erbaaspor ile karşı karşıya geldi. Düzcespor 74. dakikada Hüseyin İRİÇ'in golü ile 1-0 galip geldi ve playofflara katılmaya hak kazandı.

Türkiye 3. lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor Erbaaspor ile karşı karşıya geldi. 15.30?da başlayan karşılaşmada Düzcespor ve Erbaaspor playofflara kalabilmek için mücadele etti. Maç sonunda alınacak galibiyet ile Playofflara kalacak takım belli olacak. 

Maça hızlı başlayan düzcespor ilk yarıda aradığı golü bulmadı ve ilk yarı 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıya Hızlı başlayan düzcespor baskısını arttırdı.

Sayısız gol pozisyonu değerlendiremeyen düzcespor 64. Dakikada Enver AYYILDIZ?ın ceza sahasının dışında rakip oyuncuyu düşürmesi sonucu kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran düzcespor 74. dakikada Hüseyin İRİÇ'in golü ile skoru 1-0 yaptı.

Maçta başka gol olmayınca düzcespor erbaaspor'u 1-0 yendi. Bu skorun sonucuna göre düzcespor puanını 55 yaptı ve 5. sıraya yükseldi. Türkiye futbol federasyonu futbol Müsabaka Talimatı'na göre takımların birbiriyle oynadıkları tüm müsabakalar tamamlandıktan sonra, eş puana sahip takımlar kendi aralarındaki müsabaka sonuçlarına göre sıralanacaktır. kuralına göre düzcespor playofflarda oynamaya hak kazandı.

Maç sonunda Ak parti düzce il başkanı Hikmet KESKİN, düzcespor kulüp başkanı Muzaffer Leblebici ve düzcespor basın sözcüsü Cemal Emrah ÖZER maçı değerlendirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.