UĞUR OKULLARI GERÇEĞE YAKIN SINAV İLE HAZIRLIYOR

UĞUR OKULLARI GERÇEĞE YAKIN SINAV İLE HAZIRLIYOR

Düzce Özel Uğur Okulları, lise, mezun, kurs öğrencilerine 3. yılında da gerçeğini aratmayan sınav yaparak öğrencilerin sınav heyecanına ortak oldu. Özel Uğur Okulları gerçek sınav formatında gerçekleştirdiği deneme sınavı ile öğrencilerin değişen sınav sistemine adapte olmasını da sağladı.

Düzce Üniversitesi Beçi Yerleşkesinde yapılan sınava öğrenciler yoğun ilgi gösterirken sınavda tüm hazırlıklar da ÖSYM?nin kurallarına göre yapıldı. Sınava 448 öğrenci girdi. Öğrenciler, sınav binasına tek tek aranarak alındı. Sınava zamanında gelme, kimlik ve sınav giriş belgesini yanında bulundurma gibi kurallar birebir uygulandı.

Yapılan sınavla ilgili olarak açıklama yapan Özel Uğur Okulları Müdürü Nazmi Kıran; Bu sınavı hem kurs hemde okul öğrencilerine her yıl uygulamaktayız. Öğrencilerimizin başarısı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.  Ben okul müdür olarak bu sınavın gerçekleşmesinde katkısı olan başta kurucumuz Gökhan Sarıgül?e, öğretmenlerimize, idarecilerimize, rehber öğretmenlerimize, memur ve hizmetlilerimize çok teşekkür ediyorum. 448 öğrencimizin tamamı bu sınava girdi. Evlatlarımıza başarılar diliyorum? dedi.    


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.