DÜZCE’Lİ KARATECİLER 13 MADALYA İLE DÖNDÜLER

DÜZCE’Lİ KARATECİLER 13 MADALYA İLE DÖNDÜLER

 

Türkiye Karate Federasyonu'nun 2011 yılı faaliyet programında yer alan 9. Bölge Karate Klasman Müsabakaları Sakarya'da yapılan müsabakalarla sona erdi. Düzce'den 4 kulüpten toplam 32 sporcunun katıldığı turnuvada Düzceli karateciler elde ettikleri 13 madalya ile genel sıralamada 3. sırada yer aldılar. 2 altın, 1 gümüş ve 10 bronz madalya kazanan karateciler, bu sonuçla başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldular. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular ise şu şekilde oluştu: Minik bayan 30 kilogramda Gül Bora Akofova 1., Ümit Genç bayan 54 kilogramda Hilal Er 1., Ümit bayan 54 kilogramda Merve Çavdaro 2., Minik bay 25 kilogramda Hakan Dinar 3., Yıldız bayan 40 kilogramda Melike Yıldız 3., Yıldız bayan 45 kilogramda Edanur Çavdaro 3., Genç bayan 59 kilogramda Tuğçe Küçük 3., Ümit bay 63 kilogramda Muhammet Emin Gönül 3., Ümit bay 60 kilogramda Emin Serhan Tekin 3., Minik bayan 25 kilogramda Pembe Nur Yeşilduman 3., Minik bay 35 kilogramda Mithat Can Zarifoğlu 3., Minik bay +50 kilogramda Salih Pehlivan 3., Yıldız bay 45 kilogramda Ertuğrul Kaan Koç 3.

9 ilin katıldığı Bölge Şampiyonası'nda 13 madalya kazanan Düzce kafilesi antrenörü Mehmet Albayrak, elde ettikleri başarının tesadüf olmadığına vurgu yaparak, geçmişten bugüne artan bir grafik ile her geçen gün daha iyiye gittiklerine işaret etti. Albayrak, "Sporcularımızın bu tür müsabakalarda elde ettikleri başarılarla kendilerine olan özgüvenleri artacaktır. Marmara Bölgesi'nde bulunan zorlu rakiplerimizi geride bırakarak 3. sırada yer almamız da son derece önemli. Sporcularımızın çok daha büyük başarılara imza atacağından eminiz. Daha fazla çalışarak daha iyi sonuçlar elde edeceğiz.

Dereceye giremeyen sporcularımız da ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Tecrübesiz olmalarının dezavantajlarını yaşadılar. Onlar da birkaç turnuva tecrübe etmelerinin ardından tam anlamı ile hazır hale gelmiş olacaklar" ifadelerini kullandı.

Düzce-İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.