ARSAL ANADOLU?DAN MUHTEŞEM SERGİ

ARSAL ANADOLU?DAN MUHTEŞEM SERGİ

Düzce Arsal Anadolu Lisesi öğrencileri 1 yıllık emeklerini görücüye çıkardı. Bob Marley konseptli bir sergi açan öğrenciler, birbirinden güzel resimlerini Düzceslilerin beğenisine sundular.

 

 

Eğitim öğretim döneminin sonu yaklaşırken okullarda yıl sonu faaliyetleri başladı. Arsal Anadolu Lisesi de bu kapsamda yıl sonu sergisi açtı.

Krempark AVM?de açılan ve hafta sonu da açık kalacak olan sergide en dikkat çeken resimler,  37 yıl önce yaşama veda eden Reggae müziğin efsane ismi Bob Marley'in tabloları oldu.

Arsal Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Musa Erişmiş, sergi hakkında bilgi verirken, 1 yıl boyunca öğrencilerin hazırladığı eserlerin sergileneceğini söyledi, toplam 52 adet eser yer aldığını belirtti.

Erişmiş, ? Yağlı boya, baskı resim, minyatürler, ekstra olarak da öğretmen arkadaşlarımıza yaptırdığımız Atatürk portresi var. Düzce halkını, 3 gün boyunca Anneler Günü de münasebetiyle sergimize davet ediyoruz. Ana konseptimiz Bob Marley , onun dışında sürrealist ressamın eserleri, Osmanlı döneminden geleneksel Türk el sanatlarından minyatür sanatı da kapsamımız içerisinde. Sergimize gelenlere Bob Marley baskılı hediyeler vereceğiz. Daha çok grup çalışmaları hakim. 40 eser grup çalışması olarak hazırlandı.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.