BİSİKLET BAHARINI KAÇIRMAYIN

BİSİKLET BAHARINI KAÇIRMAYIN

Düzce Bisiklet Kulübü tarafından organize edilen ve bu yıl 3. yapılacak olan ?Biziz beraberiz Türkiyeyiz? Bisiklet turu için beklenen gün geldi. Pazar günü sabah yapılacak organizasyonla ilgili olarak bilgiler veren Düzce Bisiklet Kulübü Başkanı Birol Aksu, festivalde sürpriz çekilişlerin olacağını söyledi.

Düzce Bisiklet Kulübü tarafından organize edilen ve bu yıl 3.?sü yapılacak olan bisiklet turu ?Biziz beraberiz Türkiyeyiz? sloganı ile bisiklet severleri buluşturacak. Sabah Anıtpark?ta başlayacak olan tur ile birlikte Düzceli bisikletliler ve bisikletseverler, bisikletli ulaşıma dikkat çekmek için pedal basacak. 13 Mayıs Pazar günü yani yarın yapılacak olan bisiklet turunda ilk gelen 2 bin bisiklet tutkununa yelek hediye edilecek. Ayrıca Sarayyeri Mhallesi?nde verilecek molada ise ikramların yanı sıra tur başlangıcında verilecek numaralar arasında yapılacak çekiliş ile 20 kişiye bisiklet hediye edilecek.

Yapılacak bisiklet turu ile ile ilgili olarak açıklama yapan Düzce Bisiklet Derneği Başkanı Birol Aksu; tura katılımın geçen yıllardan dana fazla olmasını beklediklerini söyledi. Birol Aksu ayrıca; ?Bisiklet turun ile birlik ve beraberlik mesajı vermek için de doğru bir gün olacağını ifade etti.   


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.